Un părinte a filmat gândaci care mișună pe paturile ocupate de mame și copii, la secția de pediatrie a Spitalului Județean din Deva, și a postat imaginile pe Facebook. Reprezentanții DSP Hunedoara spun că dezinsecțiile au fost făcute la timp.

Mama unui copil internat la secția de pediatrie a Spitalului Județean din Deva, județul Hunedoara, se declară revoltată de condițiile de aici, precizând, într-o postare pe Facebook, că mișună gândacii pe paturi.

Femeia a postat un mesaj pe pagina sa Facebook, în care se declară nemulțumită de condițiile din Secția de Pediatrie a Spitalului Județean din Deva.

„Astăzi, în data de 1 aprilie 2019, unde suntem internați de joi, vedem acest specimen de îți vine să înnebunești. Îmi culc fain copilul și la un moment dat, după ce adoarme, îl așez în pat și eu lângă el și deodată ridic capul de pe pernă și văd această goangă cum vine spre noi, m-am speriat îngrozitor și îmi ridic brusc copilul din pat și aștept să se dea jos să o pot omorî, copilul cum l-am luat așa în grabă, bineînțeles că s-a speriat și a început să plângă. În ultima poză este o altă goanga la fel de scârboasă, ea se afla gata moartă în primul salon unde ne-a pus când am venit la spital, bineînțeles că încă este și acum acolo, deși eu sunt în salonul de lângă…. Deci vă imaginați ce curățenie se face în acest spital! Mi-e scârbă unde trebuie să aducem copiii să îi tratăm”, a scris femeia.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/04/imagini-cu-gandaci-in-sectia-de-pediatrie-a-unui-spital-din-romania-ce-spun-autoritatile-54090.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/04/imagini-cu-gandaci-in-sectia-de-pediatrie-a-unui-spital-din-romania-ce-spun-autoritatile-54090-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv