Marea Britanie va trebui să solicite din nou amânarea ieșirii din Uniunea Europeană, a declarat marți seară premierul Theresa May, exprimând disponibilitatea de a colabora cu opoziția pentru depășirea impasului intern privind Brexit.

“Retragerea din UE cu un acord este cea mai bună soluție, astfel că vom avea nevoie de o nouă prelungire a negocierilor în virtutea Articolului 50, o amânare cât mai scurtă posibil”, a declarat Theresa May, potrivit postului Sky News.

Premierul Theresa May, liderul Partidului Conservator (centru-dreapta), a anunțat că este disponibilă pentru discuții cu Jeremy Corbyn, președintele Partidului Laburist (centru-stânga, opoziție), pentru identificarea eventualelor soluții în cazul Brexit.

“Voi trece la acțiuni pentru depășirea impasului. Sunt dispusă la discuții cu liderul opoziției asupra planului Brexit. Doar că orice plan trebuie să fie compatibil cu proiectul de Acord Brexit. Trebuie să ne concentrăm pe viitoarea relație cu UE”, a precizat Theresa May.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/04/theresa-may-propune-din-nou-amanarea-iesirii-marii-britanii-din-uniunea-europeana-54081.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/04/theresa-may-propune-din-nou-amanarea-iesirii-marii-britanii-din-uniunea-europeana-54081-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv