Cel puțin 12 persoane care asistau la priveghiul rapperului american Nipsey Hussle, asasinat duminică, în Los Angeles, au fost rănite, două fiind în stare critică, potrivit Reuters.

Incidentul a avut loc luni seară, în Los Angeles, statul american California, în fața magazinului de haine care i-a aparținut rapperului și unde, de altfel, acesta a fost împușcat mortal cu o zi înainte.

Inițial au fost raportate focuri de armă trase în mulțimea adunată în fața magazinului Marathon Clothing, dar reprezentanții poliției din Los Angeles au scris într-un mesaj publicat pe platforma de micro-blogging Twitter că informațiile nu au fost corecte.

Publicația The Los Angeles Times informează că a avut loc o altercație și mai multe persoane au fost înjunghiate, două fiind în stare critică.

Rapperul american Nipsey Hussle, nominalizat la premiile Grammy 2019, a fost împușcat mortal duminică, iar alte două persoane au fost rănite în incident. Hussle avea 33 de ani.

Potrivit reprezentanților Poliției din Los Angeles, o anchetă este în desfășurare, iar motivele asasinatului nu sunt deocamdată cunoscute.

Născut Ermias Asghedom, originar din sudul orașului Los Angeles, rapperul a făcut parte dintr-o bandă de cartier în adolescență. Însă a devenit pasionat de muzică și tehnologie, angajându-se în mai multe demersuri antreprenoriale și fiind foarte implicat în diferite proiecte artistice pentru comunitatea din care făcea parte.

Anul acesta, a fost nominalizat la premiile Grammy pentru cel mai bun album rap, “Victory Lap”, lansat în 2018.

“Am crescut într-o cultură a bandelor. Am avut de-a face cu moartea, cu crime. Era ca și cum am fi trăit într-o zonă de război, unde oamenii mor în aceste cartiere și toată lumea este puțin imună la asta. Cred că se numește sindrom posttraumatic, lucru care se întâmplă oamenilor ce au fost în război atât de mult timp. Cred că Los Angeles suferă din cauza asta, pentru că nu este un lucru normal, dar, după un timp, ne comportăm ca și cum ar fi”, a declarat rapperul pentru The Los Angeles Times, anul trecut.

Mai multe vedete, printre care Rihanna, Drake, Pharrell Williams și J Cole, și-au exprimat regretul privind decesul promițătorului rapper.

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/04/altercatie-sfarsita-cu-injunghieri-la-priveghiul-lui-nipsey-hussle-asasinat-duminica-peste-10-persoane-au-fost-ranite-doua-victime-fiind-in-stare-critica-54075.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/04/altercatie-sfarsita-cu-injunghieri-la-priveghiul-lui-nipsey-hussle-asasinat-duminica-peste-10-persoane-au-fost-ranite-doua-victime-fiind-in-stare-critica-54075-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv