Un tânăr în vârstă de 19 ani și un copil de 4 ani au murit, iar alte două persoane au fost rănite, duminică seara, după ce mașina în care erau a lovit o un cap de pod, în satul Popești din județul Vâlcea. Mama copilului care a murit a făcut un atac de panică și primește ajutor medical.

Reprezentanții Poliției Vâlcea au declarat că accidentul s-a produs în satul Popești, unde o mașină a lovit un cap de pod.

Potrivit reprezentaților Inspectoratului pentru Situații de Urgență al județului Vâlcea, un tânăr în vârstă de 19 ani și un copil de 4 ani au murit în urma impactului.

Alte două persoane au fost rănite, una fiind preluată de un elicopter SMURD, iar cealaltă de un echipaj al Serviciului Județean de Ambulanță Vâlcea.

De asemenea, mama copilului care a murit a făcut un atac de panică când a ajuns la locul accidentului, aceasta primind ajutor medical.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/04/un-baiat-de-19-ani-si-un-copil-de-4-ani-au-murit-dupa-ce-o-masina-a-lovit-un-cap-de-pod-54050.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/04/un-baiat-de-19-ani-si-un-copil-de-4-ani-au-murit-dupa-ce-o-masina-a-lovit-un-cap-de-pod-54050-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv