Serviciul Român de Informații a postat, luni, de 1 aprilie, o replică la mesajul Ambasadei Suediei la București, după ce diplomații le-au urat “La mulți ani”, în urmă cu câteva zile, “băieților blonzi cu ochi albaștri”.

„Mulțumim Ambasadei Suediei la București pentru cel mai nou element obligatoriu din codul nostru vestimentar”, au scris, în limba engleză, reprezentanții Serviciului Român de Informații, luni, de 1 aprilie, pe Facebook.

Mesajului i-a fost atașat o fotografie cu lentile de contact de culoare albastră, iar pe capacul recipientului se observă antetul SRI.

Mesajul Serviciului vine la câteva zile după ce Ambasada Suediei a transmis serviciului “La mulți ani” într-un mod ironic, postând pe pe Facebook mesajul “Către ‘Băieții blonzi cu ochi albaștri’ de la: Băieții blonzi cu ochi albaștri. La mulți ani”.

Săptămâna trecută, Serviciul Român de Informații a aniversat 29 de ani de activitate, la bilanțul instituției participând și președintele Klaus Iohanis.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/04/gluma-de-la-sri-de-1-aprilie-serviciul-secret-raspunde-adevaratilor-baieti-blonzi-cu-ochi-albastri-de-la-ambasada-suediei-54069.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/04/gluma-de-la-sri-de-1-aprilie-serviciul-secret-raspunde-adevaratilor-baieti-blonzi-cu-ochi-albastri-de-la-ambasada-suediei-54069-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv