Gabriel Tamaș a fost prins băut la volan, fundașul lui Hapoel Haifa rulând la bordul unei limuzine cu 205 km/h.

De marți, 26 martie, apărătorul de 35 de ani este după gratii, iar acum va apărea din nou în fața judecătorilor, care, conform spuselor avocaților românului, va fi eliberat. La tribunal și-au anunțat prezența în număr mare și suporterii lui Hapoel Haifa.

Presa din Israel a luat legătura cu reprezentanții legali ai lui Tamaș, iar aceștia au anunțat. “El va fi eliberat astăzi și apoi o să luptăm pentru a arăta că este nevinovat”, au spus aceștia pentru Sport5.co.il. Cei doi avocați ai românului sunt Tomer Nagola și Eitan Stoller, patronul lui Hapoel Haifa hotărând să-i angajeze după ce primul avocat al jucătorului născut în Brașov nu a reușit să-l scape de arest.

Acum, la tribunal, Tamaș va fi susținut de soția sa, Ioana, și de zeci de fani ai lui Hapoel Haifa. De asemenea, patronul formației a decis, ca în ciuda clauzei anti-alcool (care prevedea ca acordul să fie rupt dacă Tamaș va avea asemenea abateri), să-i acorde încă o șansă românului.

De-a lungul timpului, Gabriel Tamaș a avut numeroase escapade bahice, inlcusiv atunci când era convocat la echipa națională. Fostul președinte al FRF, Mircea Sandu, a făcut dezvăluiri îna cest sens și consideră că are o parte de vină pentru decăderea fundașului de 35 de ani. ”Îmi asum vina. După un meci disputat de echipa națională în Belarus, Tamaș s-a făcut praf și a avut o atitudine nepotrivită față de selecționer. Nu mai știu cine era antrenor.

Sigur, nu era Victor Pițurcă. În loc să-l las pe aeroport, l-am iertat și, din păcate, nu s-a învățat minte. După câteva luni, a comis-o din nou și a ratat turneul din America. Atunci l-am trimis pe regretatul Didi Prodan să-l recupereze dintr-un bar”, a declarat fostul președinte al FRF pentru Libertatea.

Escapade “marca” Gabriel Tamaș:

decembrie 2004. Aflat sub influența alcoolului, a devastat un restaurant din Poiana Brașov, împreună cu niște prieteni

noiembrie 2005. A provocat un mare scandal într-o discotecă din Brașov, la doar câteva ore după ce Dinamo remizase acasa cu Jiul Petroșani (1-1)

octombrie 2008. Tamaș a băut la un bar din București, iar spre dimineață și-a adus aminte că Dinamo are niște restanțe financiare la el. A pus mâna pe telefon și la ora cinci dimineața l-a sunat pe președintele Nicolae Badea. „Presidente, eu de azi mă apuc de K1. Nu mai vreau să joc fotbal”

februarie 2009. A fost trimis la Dinamo II după ce a consumat alcool și a provocat scandal în cantonamentul lui Dinamo din Turcia. Beat fiind, a chemat maseurii la ore trei dimineața să-i facă un masaj. Încercând să-l potolească, antrenorul secund al lui Rednic, fostul internațional Ion Vlădoiu, a fost la un pas de a fi bătut de Tamaș.

iulie 2010. S-a îmbătat criță la nunta fratelui său și a sărit să bată câțiva ospătari, declarându-se nemulțumit de serviciile lor

decembrie 2010. Și-a batut iubita după ce a băut într-un club din București, bănuind că aceasta l-ar înșela cu fratele Elenei Gheorghe, Costin Gheorghe

iunie 2011. A ratat turneul naționalei în America de Sud, din cauza unui chef la care a stat până dimineața

august 2011. A întârziat la un șpriț, în oraș, cu Mutu, înaintea amicalului României cu San Marino și a fost exclus din lot

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/04/gabriel-tamas-va-fi-iesi-din-arest-dupa-ce-a-fost-prins-baut-la-volan-in-israel-la-tribunal-si-au-anuntat-prezenta-in-numar-mare-si-suporter-54051.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/04/gabriel-tamas-va-fi-iesi-din-arest-dupa-ce-a-fost-prins-baut-la-volan-in-israel-la-tribunal-si-au-anuntat-prezenta-in-numar-mare-si-suporter-54051-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv