Un bărbat de 47 de ani, din Mureșenii Bârgăului, județul Bistrița-Năsăud, este acuzat de tentativă de omor calificat și distrugere după ce, în timpul nopții de duminică spre luni, ar fi încercat să își ucidă iubita dând foc casei acesteia, precum și casei tatălui femeii.

Două incendii au avut loc în timpul nopții de duminică spre luni, la două locuințe din localitatea Mureșenii Bârgăului. Primul incendiu a izbucnit după miezul nopții, iar la scurt timp după intervenție, pompierii au fost redirecționați spre un al doilea imobil care a fost și el cuprins de flăcări.

Cercetările la fața locului au stabilit că ambele incendii au fost provocate intenționat de un bărbat care încerca să își omoare concubina și pe familia acesteia.

„În acest caz cercetările sunt efectuate de polițiștii bistrițeni sub coordonarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Bistrița-Năsăud. În caz se efectuează cercetări pentru tentativă de omor calificat și distrugere”, a declarat, luni, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Bistrița Năsăud, Crina Sîrb.

Bărbatul care a vrut să incendieze cele două locuințe și să o omoare pe concubină și pe familia femeii a fost găsit băut de polițiști, iar luni dimineața este audiat la sediul Inspectoratului de Poliție Bistrița-Năsăud.

Fosta iubită a bărbatului a suferit arsuri pe 35% din suprafața corpului, a fost intubată și transferată la Spitalul de Urgență Bistrița-Năsăud, iar în funcție de evoluția stării de sănătate medicii vor decide dacă este nevoie de transfer la o clinică specializată.

De asemenea, tatăl femeii s-a intoxicat cu fum, dat starea lui este stabilă.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/04/furie-oarba-un-barbat-este-acuzat-ca-a-incendiat-doua-locuinte-pentru-a-si-ucide-iubita-54056.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/04/furie-oarba-un-barbat-este-acuzat-ca-a-incendiat-doua-locuinte-pentru-a-si-ucide-iubita-54056-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv