Polițiștii din Prahova au întocmit un dosar penal pentru purtare abuzivă în cazul preotului profesor de religie, din comuna Lapoș, județul Prahova, acuzat că, în timpul orei, a tras de păr o elevă din clasa a treia.

Purtătorul de cuvânt al Poliției Prahova, Raluca Brezeanu, a declarat, luni, corespondentului MEDIAFAX, că polițiștii au deschis dosar penal pentru purtare abuzivă în cazul fetiței din clasa a treia care a reclamat că a fost trasă de păr la școală, de preot, care este profesor de religie.

„În cauză se fac cercetări pentru infracțiunea de purtare abuzivă. Părinții fetiței nu au depus până acum plângere”, a declarat Brezeanu.

Preotul paroh din comuna Lapoș, județul Prahova, care este și profesor de religie, este acuzat că a agresat, vineri, o elevă din clasa a treia, părinții copilei spunându-i primarului localității, că eleva a fost trasă de păr în timp ce se afla la școală.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/04/dosar-penal-pentru-purtare-abuziva-in-cazul-preotului-acuzat-ca-a-tras-de-par-o-eleva-54062.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/04/dosar-penal-pentru-purtare-abuziva-in-cazul-preotului-acuzat-ca-a-tras-de-par-o-eleva-54062-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv