Bărbatul din Capitală care a devenit agresiv și a amenințat cu un cuțit polițiștii care au vrut să-l legitimeze, duminică, a fost reținut pentru ultraj. Echipajul de poliție a fost nevoit să tragă focuri de avertisment pentru a-l putea imobiliza și încătușa pe bărbat.

Polițiștii Capitalei au tras focuri de avertisment, duminică, deoarece un bărbat a devenit agresiv verbal și a scos un cuțit atunci când aceștia au vrut să-l legitimeze.

Echipajul l-a imobilizat și încătușat pe bărbat, fiind întocmit un dosar penal pe numele acestuia, informează Poliția Capitalei.

El a fost dus la Secția 10 de Poliție. Acesta a fost reținut ulterior, mai arată sursa citată.

Cercetările sunt continuate sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 3, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ultraj.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/03/barbatul-din-capitala-care-a-amenintat-politistii-cu-un-cutit-a-fost-retinut-pentru-ultraj-54043.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/03/barbatul-din-capitala-care-a-amenintat-politistii-cu-un-cutit-a-fost-retinut-pentru-ultraj-54043-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv