O adolescentă de 15 ani din comuna Smârdioasa, județul Teleorman, este acuzată că a născut singură acasă și a ascuns fătul într-o sobă, fără ca părinții ei să știe că este însărcinată. Cadavrul fătului a fost dus la IML.

Potrivit polițiștilor din Teleorman, IPJ a fost sesizat de către medicii spitalului din Alexandria că la unitatea spitalicească a ajuns o adolescentă în vârstă de 15 ani care și-ar fi provocat un avort acasă.

Polițiștii au stabilit că fata locuiește împreună cu părinții în comuna Smârdioasa și sâmbătă după-amiaza ar fi născut singură în baie.

Părinții adolescentei nu știau că aceasta era însărcinată.

Fata este acuzată că a ascuns fătul într-o sobă, pe numele ei fiind deschis un dosar penal pentru uciderea sau vătămarea nou-născutului săvârșită de către mamă.

Cadavrul a fost ridicat de către reprezentanții Serviciului de Medicină Legală Teleorman pentru necropsie.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/03/adolescenta-de-15-ani-acuzata-ca-a-nascut-singura-si-si-a-omorat-pruncul-54045.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/03/adolescenta-de-15-ani-acuzata-ca-a-nascut-singura-si-si-a-omorat-pruncul-54045-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv