Prim-ministrul britanic Theresa May ar trebui să ia în curând decizia de a demisiona, după ce a negociat amânarea temporară a ieșirii Marii Britanii din Uniunea Europeană, relatează publicația britanică The Telegraph.

„Ar trebui să își dea seama -sau să i se spună- că deși poate negocia cu oficialii Uniunii Europene o amânare a Brexit, acesta este finalul natural al drumului. Ar trebui să se retragă, de dragul Brexit-ului, al partidului său și al democrației”, relatează publicația britanică.

Membrii Camerei Comunelor au respins vineri, a treia oară, proiectul de Acord Brexit negociat de Guvernul Theresa May cu Uniunea Europeană. Moțiunea propusă de premierul Theresa May privind aprobarea Acordului de retragere a Marii Britanii din Uniunea Europeană a fost respinsă de Camera Comunelor cu un raport de voturi de 344 la 286.

Jeremy Corbyn, liderul Partidului Laburist (centru-stânga, de opoziție), a cerut demisia premierului conservator Theresa May și organizarea de alegeri parlamentare anticipate în Marea Britanie. “Theresa May trebuie să plece acum”, a declarat Jeremy Corbyn după votul din Camera Comunelor.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/03/the-telegraph-theresa-may-ar-trebui-sa-isi-dea-demisia-in-curand-54031.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/03/the-telegraph-theresa-may-ar-trebui-sa-isi-dea-demisia-in-curand-54031-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv