Bannere uriașe au fost montate în cartierul Obreja din Târgu-Jiu de două familii care pregătesc nunțile copiilor lor, acestea anunțând, astfel, data evenimentelor și lăutarii. Pentru că nu aveau autorizație, Poliția a dat amenzi de 4.000 de lei.

Ca să fie sigure că nu vor avea loc mai multe nunți în aceeași zi, dar și pentru a afla tot cartierul cine va întreține atmosfera la cele două evenimente, două familii de romi au făcut bannere în loc de invitații și le-au agățat pe stâlpi, cu cinci, respectiv șapte luni înainte.

Astfel, în data de 7 august ar urma să se căsătorească Andrei cu Olesia, iar atmosfera ar urma să fie întreținută de Nicolae Guță, iar în 27 octombrie, la nunta lui Denis cu Izabela ar urma să cânte Jean de la Craiova.

Un localnic a găsit bannerele uriașe care anunță nunțile și le-a fotografiat, apoi a postat imaginile pe Facebook, iar Poliția s-a autosesizat.

Când au mers la locul unde au fost făcute fotografiile, polițiștii au găsit un singur banner, pentru care a fost dată o amendă de 4.000 de lei, deoarece fusese pus fără autorizație.

„Din verificările efectuate de polițiști s-a stabilit faptul că, la data de 28 martie, o femeie în vârstă de 30 de ani, din localitate, a montat un banner publicitar, fără a deține o autorizație eliberată de autoritățile competente în acest sens. În cauză, polițiștii au luat măsura sancționării contravenționale a femeii cu amendă în cuantum de 4.000 lei, conform OUG 43/1997, privind regimul drumurilor”, a declarat, corespondentului MEDIAFAX, Corina Scurtu, purtătorul de cuvânt al IPJ Gorj.

Celălalt banner a fost îndepărtat, după ce în zonă a mers un echipaj al Poliției Locale Târgu-Jiu.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/03/invitatii-la-nunta-in-targu-jiu-bannere-uriase-montate-intr-un-cartier-54033.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/03/invitatii-la-nunta-in-targu-jiu-bannere-uriase-montate-intr-un-cartier-54033-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv