Un tânăr de 21 de ani a murit și altul de 19 ani a fost rănit, sâmbătă, după ce mașina lor a plonjat într-un pârâu din localitatea Mintiu, județul Bistrița-Năsăud.

Reprezentații Inspectoratului pentru Situații de Urgență al județului Bistrița-Năsăud au declarat că accidentul s-a produs în localitatea Mintiu.

Aici, o mașină a lovit un cap de pod și apoi a plonjat într-un pârâu.

Un tânăr în vârstă de 21 de ani a fost găsit încarcerat, iar viața acestuia nu a mai putut fi salvată. Un alt tânăr, de 19 ani, a fost rănit și transportat la spital.

Mașina celor doi a fost găsită de către pompierii militari într-un pârâu la marginea drumului.

Potrivit bistriteanul.ro, cei doi tineri, Daniel Lup (19 ani) și Beniamin Lup (21 de ani), originari din Nimigea de Jos, sunt frați. La volan era cel mai tânăr, care a scăpat cu viață.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/03/accident-grav-doi-frati-au-plonjat-cu-masina-intr-un-rau-unul-a-murit-pe-loc-celalalt-este-in-stare-grava-54042.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/03/accident-grav-doi-frati-au-plonjat-cu-masina-intr-un-rau-unul-a-murit-pe-loc-celalalt-este-in-stare-grava-54042-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv