Reprezentanții Uber România au anunțat, vineri, că nu schimbă nimic, ca urmare a faptului că în ședința de vineri Guvernul a adoptat o Ordonanță de Urgență (OUG) care modifică Legea 38/2003 privind transportul în regim de taxi și în regim de închiriere.

„Ordonanța de azi nu schimbă cu nimic lucrurile pentru Uber în România – vom continua să operăm ca până acum. Mai mult, Guvernul și-a exprimat clar intenția de a reglementa sectorul de ridesharing printr-o ordonanță separată, în săptămânile următoare. Apreciem angajamentul Guvernului de a grăbi adoptarea unei legislații moderne pentru a răspunde nevoilor pasagerilor și șoferilor din România”, au declarat Oficialii Uber România, vineri.

Ordonanța de urgență care ar putea afecta serviciile de ridesharing intră în vigoare după 60 de zile de la adoptarea sa, timp în care Guvernul a spus că intenționează să treacă o altă OUG pentru a reglementa sectorul de ridesharing.

Ordonanța de azi nu produce efecte și nu schimbă nimic pentru Uber sau pentru șoferii parteneri – serviciul să continua să funcționeze ca până acum.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/03/uber-romania-despre-modificarea-legii-taximetriei-vom-continua-sa-operam-ca-pana-acum-54027.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/03/uber-romania-despre-modificarea-legii-taximetriei-vom-continua-sa-operam-ca-pana-acum-54027-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv