Primul metru de autostradă construit în Moldova, de Ștefan Mandachi, pe un teren agricol dintre localitățile Suceava și Cumpărătura, a fost vandalizat, miercuri, persoane necunoscute distrugând borna și câteva panouri. Mandachi spune că nu va sesiza Poliția, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Pe Youtube, un bărbat a postat un film în care se vede borna kilometrică distrusă și probleme la panourile din zona autostrăzii de un metru, construită de omul de afaceri Ștefan Mandachi. Potrivit postării, zona a fost vandalizată.

Suceveanul care a construit primul metru de autostradă, Ștefan Mandachi, a declarat, miercuri, corespondentului MEDIAFAX, că e posibil să nu fie vorba de vandalizare, fiind de părere că vântul ar fi putut provoca pagubele de la bornă și de la panourile din zonă.

„Habar nu aveam până azi (miercuri). Având în vedere că mii de oameni opresc acolo și sunt pașnici, nu mai conteaza un nebun. Poate l-a dat vântul, totuși, jos. Nu știu. Nu fac nicio plângere pentru că locul va rămâne deschis oamenilor de bună credință, care vin ca la pelerinaj acolo. Voi pune altă bornă. O voi schimba de fiecare dată, dacă se mai distruge. Nu intru în conflicte cu nimeni și nu depun nicio plângere”, a spus antreprenorul Ștefan Mandachi.

Reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Suceava au transmis că, deocamdată, nu au fost sesizați în acest caz, și fiind vorba despre o proprietate privată, nu pot interveni pentru a cerceta cazul.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/03/metrul-de-autostrada-din-suceava-vandalizat-stefan-mandachi-voi-pune-alta-borna-o-voi-schimba-de-fiecare-data-daca-se-mai-distruge-54007.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/03/metrul-de-autostrada-din-suceava-vandalizat-stefan-mandachi-voi-pune-alta-borna-o-voi-schimba-de-fiecare-data-daca-se-mai-distruge-54007-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv