HC Dobrogea Sud Constanța este campioana sezonului regulat în Liga Națională de handbal masculin, după ce a terminat la egalitate, 22-22, pe terenul echipei CSM București, în penultima etapă. În aceeași rundă s-au consemnat alte două rezultate de egalitate.

Constanța va avea avantajul terenului propriu în cazul în va ajunge în finala mare. „Delfinii” și-au menținut avansul de patru puncte în fața echipei CSM București, înaintea ultimei etape din sezonul regulat. Formația din Capitală a avut trei goluri spre final, 21-18, dar nu a reușit să mențină avantajul. HCDS a egalat la 22-22 în minutul 59 și chiar a avut șansa victoriei, dar până la urmă și-a atins scopul și cu rezultatul de egalitate.

Dacă problema locului 1 a fost rezolvată, acum atenția s-a mutat către locul 2, acolo unde Dinamo speră să prindă CSM București în ultima etapă. Într-un meci cu câțiva suporteri în tribună, după ce Comisia de Apel a desființat în parte Hotărârea Comisiei de Disciplină (decizia ințială a fost să le închidă porțile echipelor Steaua și Dinamo pentru două meciuri; s-a păstrat doar penalitatea pecuniară), Dinamo a învins Dunărea Călărași cu 30-21 și s-a apropiat la 3 puncte de CSM. Campioana en-titre va juca în ultima etapă la Minaur, iar CSM la Poli. La egalitate de puncte, Dinamo are avantajul meciurilor directe.

S-au mai consemnat rezultatele: CSM Focșani – Poli 28-28, Buzău – Steaua 23-23, Bacău – Suceava 26-24, U Cluj – Făgăraș 28-36. Joi se mai joacă Turda – Minaur.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/03/hc-dobrogea-sud-constanta-este-campioana-sezonului-regulat-in-liga-nationala-de-handbal-masculin-54000.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/03/hc-dobrogea-sud-constanta-este-campioana-sezonului-regulat-in-liga-nationala-de-handbal-masculin-54000-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv