Mike Pompeo, secretarul american de Stat, a declarat miercuri, în cadrul unei audieri în Congres, că Administrația Trump lucrează la identificarea și tragerea la răspundere a celor responsabili pentru moartea jurnalistului saudit Jamal Khashoggi, potrivit Reuters.

Pompeo a adăugat că Statele Unite își propun punerea sub acuzare a tuturor celor implicați, chiar și a celor mai înalți oficiali, o referire la prințul moștenitor al Arabiei Saudite, Mohammed bin Salman, despre care criticii susțin că ar fi coordonat operațiunea de asasinare a jurnalistului.

Khashoggi, jurnalist al Washington Post și critic al autorităților saudite, a fost ucis în luna octombrie în clădirea Consulatului saudit din Istanbul. Moartea sa a dus la o tensionare a relațiilor dintre Statele Unite și Arabia Saudită.

Mai mulți membri ai Congresului l-au acuzat pe prințul Mohammed bin Salman că s-ar fi aflat în spatele asasinării lui Khashoggi.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/03/mike-pompeo-sua-lucreaza-la-identificarea-responsabililor-pentru-moartea-lui-jamal-khashoggi-53997.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/03/mike-pompeo-sua-lucreaza-la-identificarea-responsabililor-pentru-moartea-lui-jamal-khashoggi-53997-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv