Un deținut din Centrul de Reținere și Arestare Preventivă nr. 1 din București a murit, marți dimineață, în celula în care se afla, informează Poliția Capitalei, care mai precizează că procurorii au preluat cazul pentru a stabili cauza decesului. Bărbatul era arestat pentru tentativă de omor.

În dimineața zilei de marți, la ora 5:00, polițiștii de serviciu de la Centrul de Reținere și Arestare Preventivă nr. 1 din București au fost informați de către un deținut că un coleg de celulă nu mai respiră.

„Personalul medical a intervenit și a fost solicitat și un echipaj de ambulanță, care a declarat decesul persoanei. Bărbatul se afla în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din 20 martie 2019, în baza unui mandat de arestare preventivă sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tentativă de omor”, informează Poliția Capitalei.

Procurorii de la Parchetul de pe lângă Tribunalul București și polițiștii de la Serviciul Omoruri au preluat cazul, pentru a stabili cauza și condițiile în care a murit bărbatul.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/03/un-detinut-mort-in-celula-din-centrul-arestare-preventiva-din-capitala-procurorii-au-preluat-cazul-53965.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/03/un-detinut-mort-in-celula-din-centrul-arestare-preventiva-din-capitala-procurorii-au-preluat-cazul-53965-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv