Drumarii intervin, marți, în județul Brașov, pe DN 1, în Predeal și pe DN73A, zona Râșnov, cu mai multe utilaje de deszăpezire și împrăștie material antiderapant, după ce în zonă a început să ningă, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Purtătorul de cuvânt al Direcției Regionale de Drumuri și Poduri Brașov, Elekes Robert, a declarat, corespondentului MEDIAFAX, că în Predeal a început să ningă în jurul orei 9.30.

Mai multe utilaje de deszăpezire intervin pe DN1 și DN73A, spre Râșnov.

„Stratul de zăpadă este de 2 – 3 centimetri, pe marginea drumului. Pe șosea nu s-a depus pentru că intervin mai multe utilaje de deszăpezire. Împrăștiem și material antiderapant. Intervenim pe DN1 și DN73A”, a declarat Elekes.

Potrivit reprezentanților Centrului Meteorologic Transilvania Sud, în Predeal va ninge până marți seara, iar pentru miercuri sunt prognozate temperaturi de 2 grade Celsius.

Galerie foto

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/03/ninsoare-in-predeal-drumarii-intervin-cu-utilaje-si-material-antiderapant-53961.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/03/ninsoare-in-predeal-drumarii-intervin-cu-utilaje-si-material-antiderapant-53961-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv