Un bărbat în vârstă de 60 de ani din județul Neamț a fost dus la sediul Poliției, marți dimineață, fiind suspectat că și-a ucis fiul de 16 ani și soacra, după care a dat foc la casă.

Reprezentații Inspectoratului pentru Situații de Urgență al județului Neamț au intervenit la un incendiu izbucnit într-o casă din Piatra Neamț, iar după stingerea flăcărilor au descoperit două persoane moarte.

Cauza probabilă de producere a incendiului a fost „folosirea intenționată a sursei de aprindere pentru a genera incendiul”, precizează pompierii.

La rândul lor, reprezentații Poliției Județene Neamț au declarat că polițiștii din Piatra Neamț au fost sesizați, marți, despre faptul că un bărbat și-a ucis fiul, după care și-a incendiat locuința.

Din primele verificări a reieșit că un bărbat, în vârstă de 60 de ani, din Piatra Neamț, și-ar fi ucis fiul, în vârstă de 16 ani și soacra, de 68 de ani.

„Persoana bănuită de comiterea faptei se află în custodia polițiștilor de investigații criminale. Cercetarea la fața locului este în desfășurare și se realizează sub coordonarea unui procuror criminalist din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Neamț, care este competent pentru soluționarea cauzei”, arată reprezentații Poliției Județene Neamț.

Galerie foto

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/03/crima-ingrozitoare-un-tata-si-a-ucis-fiul-de-16-ani-si-soacra-si-a-dat-foc-la-casa-53963.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/03/crima-ingrozitoare-un-tata-si-a-ucis-fiul-de-16-ani-si-soacra-si-a-dat-foc-la-casa-53963-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv