Premierul Greciei, Alexis Tsipras, a afirmat luni că avioane de vânătoare turce s-au apropiat periculos de elicopterul care îl transporta la ceremonia organizată cu ocazia Zilei Naționale. Premierul Greciei, Alexis Tsipras, a afirmat luni că avioane de vânătoare turce s-au apropiat periculos de elicopterul care îl transporta la ceremonia organizată cu ocazia Zilei Naționale.

Alexis Tsipras a declarat că elicopterul său a fost forțat să reducă altitudinea din cauza unor avioane militare turce care au pătruns în spațiul aerian grec. „Sunt acțiuni prostești care nu au niciun sens”, a declarat Tsipras, citat de BBC.„Armata greacă a interceptat forțe care au pătruns ilegal în spațiul aerian al Greciei”, a explicat Alexis Tsipras într-un discurs rostit pe Insula Agathonisi, situată în Marea Egee, în apropierea frontierei cu Turcia. Grecia celebrează luni Ziua Națională, la aniversarea unei revolte elene împotriva Imperiului Otoman în 1821.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/03/premierul-greciei-acuza-turcia-ca-a-trimis-avioane-de-vanatoare-in-apropierea-elicopterului-sau-reactia-administratiei-lui-erdogan-53952.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/03/premierul-greciei-acuza-turcia-ca-a-trimis-avioane-de-vanatoare-in-apropierea-elicopterului-sau-reactia-administratiei-lui-erdogan-53952-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv