Peste 60 de zboruri au fost anulate luni din cauza unei erori software la aeroportul din Frankfurt, a anunțat operatorul aeroportuar Fraport, precizând că problema va continua să afecteze sistemele de control trafic aerian până la jumătatea săptămânii, informează agenția de știri Dpa.

Fraport a transmis că alte câteva zeci de zboruri ar putea fi anulate în zilele următoare.

Erorile software au afectat încă de joi activitatea companiei Deutsche Flugsicherung (DFS), care gestionează serviciile de control trafic aerian în Germania.

Capacitatea spațiului aerian a fost redusă cu aproximativ un sfert în regiunea de sud-vest, afectând zborurile spre și dinspre aeroporturile Frankfurt, Koln-Bonn, Stuttgart și Dusseldorf, însă doar aeroportul Frankfurt a anunțat că au fost anulate zboruri.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/03/anulari-in-masa-pe-aeroportul-din-frankfurt-un-software-a-dat-peste-cap-traficul-aerian-53953.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/03/anulari-in-masa-pe-aeroportul-din-frankfurt-un-software-a-dat-peste-cap-traficul-aerian-53953-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv