Două dintre persoanele rănite în accidentul din noaptea de duminică spre luni, produs pe Drumul European 70, în localitatea Văceni din județul Teleorman, au murit. Accidentul a avut loc pe șoseaua care leagă Alexandria de București, numită „Drumul morții”.

Potrivit polițiștilor din Teleorman, două persoane, soț și soție, au murit în urma impactului dintre două mașini și un TIR.

Primele date arată că accidentul s-a produs din cauza unuia dintre șoferi care circula cu viteză prea mare. Pe lângă cele două persoane decedate, pasagerul care stătea alături de șoferul care conducea cu viteză a rămas fără un picior.

Drumului European 70, care leagă Alexandria de București, i se spune de câțiva ani „Drumul morții”, după ce, de-a lungul ultimilor ani, zeci de persoane au murit aici în accidente și sute au fost rănite. Traseul a devenit un adevărat „cimitir” din perspectiva numeroaselor cruci care au tot apărut de-a lungul lui.

Cel mai periculos segment al drumului este alcătuit din 50 de kilometri cu o singură bandă pe sens. Din 2007 până acum, pe drumul care leagă Bucureștiul de Alexandria au avut loc peste 150 de accidente rutiere, unele dintre ele cu mai multe victime.

Din când în când, pe drum se pot vedea mașini care staționează și oameni care coboară cu lumânări pe care le aprind în amintirea celor care le-au fost dragi și au pornit către neființă pe E70. Un caz impresionant a fost acela al unui cuplu de tineri care a plecat împreună cu unul dintre părinți să pună la punct detaliile finale ale nunții. Pe segmentul de drum unde se petrec majoritatea accidentelor, mai exact în zona localității Vitănești, o mașină a intrat pe contrasens brusc, lovind o altă mașină, astfel că cei doi tineri nu s-au mai căsătorit niciodată, drumul lor împreună oprindu-se pe DE70.

Pe același drum și-au pierdut viața copii, șoferi tineri și inconștienți, dar și destui șoferi cu experiență puși în dificultate nu de condițiile meteorologice, ci de faptul că s-au trezit brusc cu o mașină venind cu viteză pe contrasens.

Reprezentanții ISU Teleorman declarau că accidentul s-a produs în noaptea de duminică spre luni pe E70, în localitatea Văceni. Aici, două mașini și un TIR s-au ciocnit.

„Sunt 4 victime, dintre care un tânăr are membrul inferior drept amputat”, afirma purtătorul de cuvânt al ISU Teleorman, Gelu Dragomir.

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/03/accident-doua-persoane-sot-si-sotie-au-murit-dupa-impactul-dintre-doua-masini-si-un-tir-soseaua-este-numita-drumul-mortii-53944.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/03/accident-doua-persoane-sot-si-sotie-au-murit-dupa-impactul-dintre-doua-masini-si-un-tir-soseaua-este-numita-drumul-mortii-53944-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv