Ambasada Israelului la București își exprimă speranța ca reprezentanța diplomatică a României să se mute de la Tel Aviv la Ierusalim, poziție exprimată după anunțul făcut în acest sens, duminică, de premierul Viorica Dăncilă.

“Ambasada Statului Israel o felicită pe doamna premier Dăncilă pentru declarațiile făcute astăzi (duminică – n.r.) la Conferința AIPAC de la Washington. Ne exprimăm speranța ca, în viitorul apropiat, Ambasada României să se mute la Ierusalim, capitala eternă a Israelului”, se arată într-o declarație a reprezentanței diplomatice.

Premierul Viorica Dăncilă a anunțat că Ambasada României din Israel va fi mutată la Ierusalim după “finalizarea analizei” și “în deplin consens cu toți actorii constituționali implicați”.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/03/reactia-ambasadei-israelului-dupa-anuntul-vioricai-dancila-53939.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/03/reactia-ambasadei-israelului-dupa-anuntul-vioricai-dancila-53939-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv