Zeci de persoane au fost implicate, vineri, într-un accident rutier care s-a produs între un autobuz, un microbuz și un autoturism, pe DN1B, la ieșirea din Ploiești spre Blejoi, județul Prahova. În urma coliziunii, două victime au fost transportate la spital, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Potrivit Poliției Prahova, accidentul a avut loc într-un sens giratoriu, pe DN 1B, între un autobuz, un microbuz și un autoturism.

Purtătorul de cuvânt al ISU Prahova, Raluca Vasiloae, a afirmat că în autobuz erau 41 de călători, în microbuz 14 persoane, iar în autoturism, două persoane.

“Sunt două persoane rănite din microbuz, au traumatisme. Au fost transportate la spital. Restul persoanelor au refuzat transportul”, a declarat Vasiloe.

Polițiștii au deschis o anchetă pentru a stabili cauza accidentului.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/03/zeci-de-persoane-implicate-intr-un-accident-produs-intre-un-autobuz-un-microbuz-si-o-masina-53912.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/03/zeci-de-persoane-implicate-intr-un-accident-produs-intre-un-autobuz-un-microbuz-si-o-masina-53912-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv