Poliția Călărași a început o anchetă în cazul fetiței de 6 ani, care a ajuns la spital după ce patroana unui magazin din comuna Ileana i-ar fi dat cu un borcan de bulion în cap. Totul ar fi pornit de la o pungă de pufuleți, pe care copila ar fi luat-o de pe raft.

Familia fetiței de șase ani, din localitatea Ileana, județul Călărași, a publicat pe Facebook imagini cu micuța rănită la cap.

Purtătorul de cuvânt al Poliției Județene Călărași, Mihaela Ene, a declarat, vineri, corespondentului MEDIAFAX, că tatăl acesteia a sunat, marți, la 112, o anchetă fiind începută în acest caz. Incidentul s-a petrecut după ce fetița a mers la magazinul din sat și ar fi luat de pe raft o pungă cu pufuleți, după care ar fi mers la tejghea să o plătească, situație care ar fi deranjat-o pe patroană.

Femeia este acuzată că a lovit-o pe fetiță cu un borcan de bulion în cap.

„În data de 19 martie 2019, prin apel de urgență 112, la ora 18.23, tatăl fetiței a sesizat faptul că fețița dumnealui, în vârstă de șase ani, a fost lovită de o femeie în vârstă de 64 de ani, cu un obiect contondent în incinta unui magazin comercial. Colegii s-au deplasat la fața locului, au identificat atât victima, cât și autoarea și se desfășoară cercetări sub coordonarea procurorului de caz, pentru lovire sau alte violențe”, a declarat, corespondentului MEDIAFAX, Mihaela Ene, purtătorul de cuvânt al IPJ Călărași.

Inițial, copila a fost transportată la Spitalul Orășenesc Lehliu-Gară, din județul Călărași.

„Din punctul nostru de vedere, ca unitate sanitară, ea s-a prezentat cu un traumatism cranio-cerebral acut deschis, cu plagă frontală stângă, în urma căruia i s-au acordat îngrijirile medicale de urgență. Părinții au decis să o ia din spital pentru a merge să facă un CT”, a declarat, pentru MEDIAFAX, Cornelia Costea, asistent manager în cadrul Spitalului Orășenesc Lehliu-Gară.

Ulterior, fetița a fost dusă la Spitalul Clinic de Urgență Bagdasar-Arseni din București, pentru investigații suplimentare.

Direcția Generală de Asistentă Socială și Protecția Copilului ( DGASPC) Călărași a declanșat, vineri, o anchetă în acest caz.

„Am fost sesizați de către Poliția comunei Ileana. În același timp, colegii mei au luat legătura și cu reprezentanții Serviciului de Asistență Socială din comună, cei de acolo ne-au spus că ei nu au ajuns la caz, nu ajunseseră la fetiță până în acest moment, deci ei nu ne-au făcut nicio sesizare, pentru că, în mod normal, există un protocol prin care cei de la Poliție, cu SAS-urile, reacționează în astfel de situații, după care să ne sesizeze pe noi. (…) Este în atenția noastră”, a declarat, corespondentului MEDIAFAX, purtătorul de cuvânt al DGASPC Călărași, Ana Maria Stamate.

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/03/ancheta-dupa-ce-o-fetita-a-fost-lovita-cu-un-borcan-de-bulion-in-cap-pentru-niste-pufuleti-53905.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/03/ancheta-dupa-ce-o-fetita-a-fost-lovita-cu-un-borcan-de-bulion-in-cap-pentru-niste-pufuleti-53905-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv