Un judecător din Marea Britanie a condamnat trei bărbați la 17 ani de închisoare, după patru săptămâni de proces, aceștia făcându-se vinovați de fraudare a transmisiunilor meciurilor din Premier League.

Cei trei, Steven King, Paul Rolston și Daniel Malone obțineau sume importante de bani din piratarea transmisiunilor meciurilor din prima ligă a Angliei.

Aceștia transmiteau ilegal partidele din Premier League în peste 1.000 de pub-uri, cluburi și proprietăți rezidențiale din Marea Britanie. Aceștia au făcut nu mai puțin de 6,6 milioane de dolari profit. Cei care primeau semnalul transmisiei piratate plăteau, în medie, 26.000 de lire pe an pentru licențele care le permiteau transmisia meciurilor din Premier League.

Drepturile TV din Premier League, între 2016 și 2019, au însumat un profit de 6,6 miliarde de dolari, în timp ce noul contract pe trei sezoane, care va fi valabil din vara acestui an, depășește 5,9 miliarde de dolari. King a primit șapte ani și patru luni de închisoare, Rolston a primit o pedeapsă de șase ani și patru luni, în timp ce Malone s-a ales doar cu trei ani și trei luni în spatele gratiilor.

Cei 17 ani de închisoare dictați împotriva celor trei reprezintă una dintre cele mai mari pedepse date pentru piraterie în Marea Britanie.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/03/trei-barbati-condamnati-la-17-ani-de-inchisoare-pentru-piratarea-transmisiunilor-din-premier-league-53892.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/03/trei-barbati-condamnati-la-17-ani-de-inchisoare-pentru-piratarea-transmisiunilor-din-premier-league-53892-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv