Federația Română de Handbal a stabilit, prin tragere la sorți, tabloul sferturilor de finală ale Cupei României la handbal feminin. CSM București și SCM Rm. Vâlcea au toate șansele să se reîntâlnească în turneul Final Four, după bătălia din acest sezon în Liga Națională și în Supercupa României.

În ambele cazuri, echipa din Vâlcea a avut câștig de cauză, cel puțin după meciurile directe. CSM București va evolua în ”sferturi” pe terenul singurei echipe din Divizia A ajunsă în această fază, AHCM Slobozia. Vâlcea va evolua pe teren propriu cu ultima clasată în Liga Națională, CSM Galați. Derby-ul fazei sferturilor de finală se va disputa la Zalău, între echipa locală și Gloria Bistrița. Într-o altă partidă, Măgura Cisnădie are prima șansă în jocul de pe teren propriu cu U Cluj.

Meciurile din sferturile de finală se vor juca în 30-31 martie.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/03/s-a-tras-la-sorti-tabloul-sferturilor-de-finala-din-cupa-romaniei-la-handbal-feminin-53848.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/03/s-a-tras-la-sorti-tabloul-sferturilor-de-finala-din-cupa-romaniei-la-handbal-feminin-53848-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv