În atacurile de la moscheile din Christchurch au murit 49 de persoane, una dintre victime fiind portarul naționalei de futsal a Noii Zeelande, Atta Elayyan.

“New Zealand Football este profund întristată de vestea morții internaționalului de futsal Atta Elayyan. Portarul în vârstă de 33 de ani, care a jucat în 19 meciuri pentru echipa națională, se numără printre victimele atacului terorist de la Christchurch, de vineri după-amiază”, se notează pe site-ul nzfootball.co.nz.

Elayyan, născut în Kuwait, era căsătorit și avea o fiică, iar în momentul în care a fost omorât se ruga în moscheea Masjid Al Noor.

Brenton Tarrant, un adept al teoriei supremației rasei albe, a omorât în total 49 de persoane, după ce a deschis focul în moscheile Al Noor și Linwood din orașul neozeelandez Christchurch. Australianul în vârstă de 28 de ani a apărut vineri în boxa acuzaților cu mâinile prinse în cătușe și într-un costum alb de deținut. Fotoreporterii prezenți în sala de judecată au surprins un gest provocator făcut de Brenton Tarrant, un semn ce simbolizează “supremația albă”. Ucigașul nu a cerut eliberarea pe cauțiune.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/03/portarul-nationalei-de-futsal-a-noii-zeelande-atta-elayyan-a-murit-in-atacul-din-christchurch-53816.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/03/portarul-nationalei-de-futsal-a-noii-zeelande-atta-elayyan-a-murit-in-atacul-din-christchurch-53816-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv