Poliția Locală a verificat, sâmbătă noapte, mai multe cluburi din Centrul Vechi al Capitalei, în urma acțiunii fiind aplicate, pentru nereguli, amenzi în valoare de 48.000 de lei. Un caz special a fost cel al unui club care funcționa cu energie electrică de la un generator parcat în stradă.

Polițiștii locali au verificat, în cadrul acțiunii, dacă barurile și cluburile din Centrul Vechi al Capitalei respectă prevederile legale privind activitățile comerciale, dar și pe cele de protecție a mediului, informează Poliția Locală.

„Au fost depistate, astfel, abateri la Legea fumatului, lipsa unor autorizații de funcționare, neînregistrări fiscale sau cazuri de depozitare necorespunzătoare ale deșeurilor. Pe lângă avertismente, valoarea totală a sancțiunilor aplicate a fost de 48.000 de lei”, informează sursa citată.

Un caz special a fost cel al unui club care își desfășura activitatea fără autorizație de funcționare și fără energie electrică.

„Polițiștii locali au depistat că societatea comerciala își continua, însă, activitatea asigurându-și energia electrică cu ajutorul unui generator mobil parcat în stradă”, explică Poliția Locală.

În zona Centrului Istoric au fost făcute și măsurători sonometrice pentru stabilirea nivelului de zgomot, iar după întocmirea buletinului de analiză vor fi aplicate, în functie de rezultate, sancțiuni contravenționale.

„În paralel, au fost efectuate controale în vederea verificării respectării prevederilor legale în domeniul transportului de persoane în regim taxi. Au fost controlați 47 de taximetriști, 13 dintre aceștia fiind sancționați contravențional, conform Legii 38/2003 și H.C.G.M.B. 178/2008. Valoarea amenzilor a fost de 50.000 de lei. În plus, urmează să se întocmească 4 adrese către autorități de autorizare din județul Ilfov pentru aplicarea măsurilor complementare de reținere a autorizațiilor taxi”, mai arată sursa citată.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/03/politia-amenzi-pentru-cluburile-din-centrul-vechi-un-bar-functiona-cu-un-generator-parcat-in-strada-53810.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/03/politia-amenzi-pentru-cluburile-din-centrul-vechi-un-bar-functiona-cu-un-generator-parcat-in-strada-53810-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv