Zeci de cutremure de suprafață de intensitate redusă s-au produs în cursul nopții de vineri spre sâmbătă în mai multe zone din Italia, fiind simțite puternic la nivel local, informează presa italiană.

O serie de 23 de seisme de suprafață s-au produs în apropierea orașului Napoli, în sudul Italiei, anunță Observatorul Vezuviului, citat de site-ul de știri Leggo.it. Cel mai puternic cutremur s-a produs la ora 5.56 (6.56, ora României), în zona Pozzuoli. Cutremurul de 2,0 grade pe scara Richter a avut loc la adâncimea de doar 1,3 kilometri și a generat panică în localitățile Pozzuoli, Agnano Pisciarelli, Fuorigrotta, Pianura, Quarto și Bagnoli. Nu s-au înregistrat daune materiale semnificative.

Un alt seism, de 3,0 grade, s-a produs la adâncimea de 34 de kilometri în zona orașului Bologna, în nordul Italiei. Cutremurul s-a simțit destul de puternic în numeroase zone din Bologna, relatează cotidianul Corriere della Sera.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/03/zeci-de-cutremure-in-italia-53800.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/03/zeci-de-cutremure-in-italia-53800-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv