Un tânăr de 29 de ani din satul Săuca, județul Vaslui, a fost amendat de polițiști, în timpul protestului #șîeu, pentru că ar fi oprit mașina și, astfel, ar fi blocat traficul în centrul orașului Vaslui. Bărbatul a spus că i s-a defectat mașina.

Purtătorul de cuvânt al Poliției Vaslui, Silvia Manta, a declarat, sâmbătă, corespondentului MEDIAFAX, că tânărul din satul Săuca le-a spus că i s-a defectat mașina în momentul în care a vrut să plece de la semafor.

„Este vorba despre o sesizare venită de la Poliția Locală, ieri (vineri – n.r.), în jurul orei 15.00, despre faptul că un autoturism a blocat traficul în centrul orașului Vaslui. S-a deplasat la fața locului un echipaj de la Poliția Rutieră, care, în urma cercetărilor, a întocmit un dosar penal pentru împiedicarea sau îngreunarea circulației pe drumurile publice”, a spus Manta.

Tânărul de 29 de ani, din satul Sauca, comuna Laza, a motivat staționarea prin faptul că i s-a defectat mașina.

Deși i s-ar fi propus ajutor pentru a scoate mașina în afara drumului, acesta a refuzat și le-a spus polițiștilor locali că așteaptă o platformă.

Polițiștii fac cercetări in rem în acest dosar.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/03/tanar-din-vaslui-caruia-i-s-a-defectat-masina-in-timpul-protestului-sieu-amendat-de-politie-53797.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/03/tanar-din-vaslui-caruia-i-s-a-defectat-masina-in-timpul-protestului-sieu-amendat-de-politie-53797-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv