Simona Halep își asigură viitorul și după retragerea sa din tenis, de unde a strâns deja zeci de milioane de euro. Fostul lider mondial din circuitul feminin a prins gustul afacerilor, iar recent a direcționat bani spre imobiliare, domeniu în care investește deja de câțiva ani.

Constănțeanca a început prin a cumpăra un hotel în Poiana Brașov, pe care l-a achiziționat în schimbul a 2 milioane de euro, iar ulterior clădirea a fost subînchiriată.

Investițiile sale în imobiliare au continuat și, după ce anul trecut a dat în folosință un imobil ridicat în zona de nord a stațiunii Mamaia, acum a trecut la ridicarea unui nou imobil.

”Primul imobil s-a vândut imediat. Astfel de apartamente sunt foarte căutate, pentru că toată lumea vrea o casă de vacanță la malul mării! Simona s-a orientat foarte bine către această zonă de afaceri”, a precizat pentru telekomsport.ro un apropiat al familiei Halep. Sursa citată susține că fratele tenismenei e responsabil cu noul proiect.

Tenismena are și o afacere cu genți de sport, care au legătură cu Roland Garros, turneul la care a câștigat primul titlu de Grand Slam, în 2018. Modelul genților poartă numele turneului francez și este inscripționat cu brandul SH.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/03/simona-halep-construieste-al-doilea-imobil-in-statiunea-mamaia-53804.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/03/simona-halep-construieste-al-doilea-imobil-in-statiunea-mamaia-53804-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv