O femeie din localitatea Mănești, județul Prahova, a murit, sâmbătă, după ce o bucată de tablă a fost smulsă de vânt de pe toaleta din curte și i-a provocat o rană la nivelul gâtului. Polițiștii au deschis o ancheta, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Ambulanței Prahova, George Duță, o bucată de tablă s-ar fi desprins, din cauza vântului, și a lovit o femeie în vârstă de 50 de ani din Mănești. Medicii nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viața femeii.

“O femeie de 50 de ani, găsită decedată, cu plagă tăiată accidental la nivelul gâtului, cu interesare vasculară. Am intervenit cu un echipaj cu medic”, a declarat Duță.

Reprezentanții Poliției Prahova au precizat că tabla desprinsă este de la toaleta din curte.

În acest caz a fost deschis dosar penal pentru ucidere din culpă, polițiștii continuând cercetările pentru a stabili cauzele și împrejurările producerii acestui incident.

În județul Prahova este cod galben de vânt până la ora 20, fiind semnalate intensificări ale vântului care la rafală vor atinge 55 – 65 km/h.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/03/o-femeie-a-murit-dupa-ce-o-bucata-de-tabla-smulsa-de-vant-a-taiat-o-la-gat-53805.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/03/o-femeie-a-murit-dupa-ce-o-bucata-de-tabla-smulsa-de-vant-a-taiat-o-la-gat-53805-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv