Un fost șef al DNA Timișoara, procurorul Tamas Schiffbeck, s-a sinucis,vineri dimineața, după ce s-a aruncat de la etajul al șaselea al clădirii care găzduiește instituția, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Potrivit reprezentanților Inspectoratului Județean de Poliție Timiș, un bărbat în vârstă de 48 de ani s-a sinucis, vineri dimineața, aruncându-se de la etajul șase al clădirii care adăpostește și sediul DNA Timișoara.

Conform unor surse judiciare, este vorba de procurorul Tamas Schiffbeck, care a fost șef al DNA Timișoara până în anul 2015.

Din primele informații, procurorul a venit, vineri dimineața, la muncă, a intrat în biroul său, iar la un moment dat a deschis geamul și s-a aruncat în gol.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/03/un-fost-sef-al-dna-timisoara-s-a-sinucis-aruncandu-se-din-cladirea-institutiei-53789.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/03/un-fost-sef-al-dna-timisoara-s-a-sinucis-aruncandu-se-din-cladirea-institutiei-53789-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv