Un bărbat din localitatea Crăciunelul de Jos, județul Alba, a murit după ce a fost înjunghiat de soția lui, cu un cuțit, în timpul unui conflict iscat pe fondul consumului de alcool. Cei doi aveau șase copii, cel mai mic de un an și jumătate.

Procurorii de pe lângă Tribunalul Alba au reținut și audiat, vineri, o femeie în vârstă de 38 de ani, acuzată că, în noaptea de joi spre vineri, în urma unui conflict izbucnit pe fondul consumului de alcool, și-a înjunghiat mortal soțul cu un cuțit în inimă.

Incidentul s-a produs în localitatea Crăciunelul de Jos, în locuința celor doi.

Decesul bărbatului în vârstă de 44 de ani a fost constatat de echipajul SMURD, chemat la fața locului.

După audierile făcute vineri dimineața, procurorul criminalist a dispus punerea în mișcare a acțiunii penale față de femeie, pentru violență în familie.

Ea a fost reținută, urmând să fie prezentată judecătorului de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Alba cu propunere de luare a măsurii arestării preventive.

Potrivit localnicilor din Crăciunelul de Jos, consumul de alcool și scandalurile în familie erau foarte frecvente. Cei doi aveau șase copii, cel mai mic cu vârsta de un an și jumătate.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/03/un-barbat-a-murit-injunghiat-de-sotie-in-urma-unui-conflict-53795.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/03/un-barbat-a-murit-injunghiat-de-sotie-in-urma-unui-conflict-53795-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv