Ministrul german al Justiției, Katarina Barley, a declarat vineri că simpla amânare a ieșirii Marii Britanii din Uniunea Europeană, fără un plan, nu este o soluție, relatează site-ul agenției Reuters.

“Sunt de părere că UE ar fi pregătită să amâne Brexit, însă este nevoie de un plan privind această perioadă”, a declarat Barley.

Camera Comunelor a aprobat, joi seară, planul Guvernului Theresa May de a solicita amânarea ieșirii Marii Britanii din Uniunea Europeană până cel puțin pe 30 iunie. Potrivit moțiunii, Guvernul Theresa May va încerca să obțină aprobarea UE pentru amânarea Brexit până cel puțin pe 30 iunie dacă Parlamentul britanic va adopta un acord de retragere până miercurea viitoare.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/03/oficial-german-amanarea-brexitului-fara-un-plan-nu-reprezinta-o-solutie-53787.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/03/oficial-german-amanarea-brexitului-fara-un-plan-nu-reprezinta-o-solutie-53787-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv