Președintele Klaus Iohannis a declarat vineri că premierul promite că dă pensii majorate anticipate, dar cu toate acestea punctul de pensie este mai mic decât promis în programul de guvernare PSD, semn că la guvern “se trăiește într-o lume paralelă”.

“În legătură cu pensiile se trăiește într-o realitate paralelă la Guvern. Nu doamna premier nu ați mărit pensiile anticipat. Citiți propriul program de guvernare. Acolo scrie foatte clar că în 2018 punctul de iar în 2019 de 1.265 de lei. Știți cât e punctul de pensie acum? Nu e 1,265 de lei, așa cum ați promis, este 1.100 de lei. Abia în septembrie, cu creșterea pe care ați promis-o și pe care sincer nu știm dacă o veți respecta, va crește la 1.265. Acesta este adfevărul cu pensiile promise și mărite. Întotdeauna alții sunt de vină pentru situația din educație, pentru întârzierea majorării alocațiilor copiilor. Doamne ferește nu PSD, ca și cum PSD nu ar fi la guvernare’, a declarat Klaus Iohannis.

“OUG 114 a reglementat și angajamentele noastre de majorare a pensiilor și salariilor. Guvernul a majorat pensiile în avans și va continua să o facă”,a spus premierul Viorica Dăncilă, în Parlament, la ora Guvernului.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/03/iohannis-la-guvern-se-traieste-intr-o-lume-paralela-53790.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/03/iohannis-la-guvern-se-traieste-intr-o-lume-paralela-53790-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv