Facebook a transmis că problemele tehnice cu care se confruntă rețeaua de socializare nu sunt cauzate de un atac cibernetic de tip DDos (blocarea distribuită a serviciului/distributed denial of service), un mod prin care hackerii întrerup funcționarea unui site, potrivit The Associated Press.

“Ne concentrăm pe rezolvarea problemei cât mai curând posibil, dar putem confirma că problema nu este legată de un atac de tip DDoS”, se afirmă într-un mesaj postat pe contul oficial de Twitter al companiei Facebook.

Compania nu a precizat care ar putea fi cauza problemelor tehnice.

Numeroși utilizatori ai celor două servicii online au semnalat miercuri după-amiază probleme privind conectarea în Marea Britanie, în numeroase alte state membre ale Uniunii Europene, dar și în Statele Unite, Brazilia, Peru, Columbia și Mexic.

“Există o problemă gravă la nivel mondial în acest moment. Inginerii noștri investighează urgent, vom transmite informații pe măsură ce le vom afla”, a declarat un oficial din cadrul companiei, citat de publicațiile Daily Mirror și Manchester Evening News.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/03/facebook-si-instagram-au-cazut-in-mai-multe-tari-si-romania-este-afectata-53777.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/03/facebook-si-instagram-au-cazut-in-mai-multe-tari-si-romania-este-afectata-53777-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv