Președintele american, Donald Trump, s-a declarat “surprins de cât de prost” s-au desfășurat negocierile pe tema Brexit, criticând-o pe Theresa May, premierul Marii Britanii, deoarece nu a ținut cont de sfaturile lui și afirmând că națiunea britanică riscă să se destrame.

“Situația este foarte complexă acum, țara se destramă, sunt destrămate numeroase țări și este o rușine că s-a ajuns la asta, dar cred că noi vom menține linia noastră”, a declarat Donald Trump, citat de postul Sky News.

“Sunt surprins de cât de prost a mers totul din punctul de vedere al negocierilor, dar eu i-am oferit premierului britanic ideile mele despre cum să negocieze, nu m-a ascultat și este în regulă, dar ar fi putut negocia într-o manieră diferită, sincer”, a afirmat Trump.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/03/donald-trump-este-surprins-de-cat-de-prost-s-au-desfasurat-negocierile-pe-tema-brexit-53784.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/03/donald-trump-este-surprins-de-cat-de-prost-s-au-desfasurat-negocierile-pe-tema-brexit-53784-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv