Doi bărbați din municipiul Botoșani sunt cercetați penal, după ce, în timpul nopții de miercuri spre joi, au bătut un taximetrist și i-au furat mașina.

Potrivit polițiștilor, taximetristul, în vârstă de 36 de ani, ar fi fost agresat de doi bărbați aflați în stare de ebrietate, care au efectuat o comandă de taxi.

„Având în vedere starea în care se aflau aceștia, conducătorul auto le-a cerut să coboare din vehicul, moment în care a fost lovit cu pumnii peste corp. Între cei trei a avut loc o altercație, iar în timpul cât victima solicita intervenția organelor de ordine, cei doi agresori au sustras autoturismul, pe care l-au condus pe o distanță scurtă și l-au abandonat într-o parcare”, au transmis, joi, anchetatorii.

Agresorii au fost identificați de oamenii legii la scurt timp după comiterea faptei, fiind vorba de doi bărbați de 39 și 42 de ani, din municipiul Botoșani.

Pe numele lor a fost întocmit un dosar penal pentru lovire sau alte violențe, furt în scop de folosință și conducere sub influența alcoolului.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/03/doi-barbati-prinsi-dupa-ce-au-batut-un-taximetrist-si-i-au-furat-masina-53780.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/03/doi-barbati-prinsi-dupa-ce-au-batut-un-taximetrist-si-i-au-furat-masina-53780-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv