Un copil de un an și jumătate a fost abandonat în scara unui bloc din orașul Adjud, județul Vrancea, acesta fiind descoperit, în timpul nopții de miercuri spre joi, de un bărbat, pe o pătură. Mama băiatului a fost identificată și dusă la sediul Poliției, pentru audieri.

Copilul descoperit într-o scară de bloc din Adjud, de un bărbat, care a alertat autoritățile, a fost dus la spital, unde medicii au stabilit că nu are probleme de sănătate. Băiețelul urmează să fie predat unui asistent maternal.

„Pe noi ne-a sesizat Primăria municipiului Adjud. Ni s-a spus că a fost găsit un copil de aproximativ un an și jumătate în scara unui bloc din apropierea gării. Copilul a fost predat cadrelor medicale pentru investigații și nu au fost descoperite probleme de sănătate. Urmează să fie plasat unui asistent maternal până la lămurirea situației”, a declarat pentru corespondentul MEDIAFAX, purtătorul de cuvânt al DGASPC Vrancea, Adina Lăscan.

Mama copilului a fost identificată de polițiști și este audiată.

Reprezentanții Direcției de Protecția Copilului Vrancea spun că vor discuta și ei cu femeia pentru a afla de ce și-a abandonat copilul.

„Am aflat că a fost identificată mama. O vom contacta și noi. Copilul era așezat pe jos, pe o pătură, și avea lângă el o sacoșă cu haine, ceea ce ne duce cu gândul la un abandon”, a precizat Adina Lăscan.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/03/copil-de-un-an-si-jumatate-abandonat-intr-o-scara-de-bloc-mama-audiata-53779.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/03/copil-de-un-an-si-jumatate-abandonat-intr-o-scara-de-bloc-mama-audiata-53779-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv