Bărbatul care, în octombrie 2017, a împușcat doi oameni, între care un consilier local din Răzvad, pe un câmp de lângă Târgoviște, a fost condamnat, joi, la detenție pe viață pentru omor calificat. Sentința Curții de Apel Ploiești este definitivă, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Potrivit portalului instanțelor, Curtea de Apel Ploiești a decis, joi, condamnarea pe viață a lui Marin Gheorghe, care a fost judecat pentru omor calificat, faptă comisă în 26 octombrie 2017, asupra victimelor Gheorghe Ifrim și Ion Neagu.

În plus, instanța a decis ca bărbatul să plătească și să achite daune morale în valoare de 500.000 de euro.

Sentința Curții de Apel Ploiești este definitivă.

Un consilier local din Răzvad, județul Dâmbovița, și amicul său, au fost uciși, în 26 octombrie 2017, în zona Nisipuri, de lângă Târgoviște.

Cei doi bărbați au fost împușcați la câteva sute de metri distanță de terenul pe care îl deținea consilierul local, iar trupurile lor erau la o distanță de 100 de metri unul de celălalt.

Zeci de persoane, între care vânători și oameni care ar fi putut fi în zona în care s-a petrecut dublul asasinat din Dâmbovița, au fost audiate de procurori și polițiști criminaliști.

Procurorii considerau, la acel moment, că în acest caz nu a fost vorba de o răzbunare, ci de un conflict spontan.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/03/barbatul-care-a-impuscat-doi-oameni-pe-un-camp-condamnat-la-detentie-pe-viata-53785.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/03/barbatul-care-a-impuscat-doi-oameni-pe-un-camp-condamnat-la-detentie-pe-viata-53785-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv