O anchetă internă a fost declanșată în cadrul Poliției Timiș, după crima de la sfârșitul lunii ianuarie când un bărbat a fost decapitat cu o drujbă, stabilindu-se că polițistul care a răspuns la primul apel efectuat la 112 nu a direcționat echipaj la fața locului.

Potrivit reprezentanților Inspectoratului Județean de Poliție Timiș, conducerea instituției a declanșat cercetarea prealabilă față de un polițist care, în data de 31 ianuarie, în urma primului apel făcut la 112, nu a direcționat echipaj în localitatea Sânandrei, unde un bărbat a fost decapitat cu o drujbă de către un individ.

„În urma comiterii faptei, conducerea IPJ Timiș a declanșat verificări interne, privind activitățile specifice desfășurate ante și post eveniment, dar și cu privire la modul de acțiune al tuturor polițiștilor, de la momentul semnalării până la finalizarea cercetării la fața locului. În urma verificărilor, s-a stabilit că în urma primului apel la 112, nu a fost direcționat echipaj la fața locului, de către dispecer. Ulterior, la al doilea apel, după 7 minute, a fost trimis un echipaj, care a constat omorul și a identificat și imobilizat autorul faptei“, a arătat IPJ Timiș.

De asemenea, în acest caz, conducerea IPJ Timiș a sesizat Parchetul de pe lângă Judecătoria Timișoara, cu privire la săvârșirea infracțiunii de neglijență în serviciu de către polițist.

Un bărbat în vârstă de 44 de ani, din localitatea timișeană Sânadrei, a fost decapitat cu o drujbă de către un individ de 32 de ani. Tânărul de 32 de ani ar fi cumpărat o mașină de la victimă și s-a decis să-l omoare pentru că a constatat că autoturismul avea mai multe defecțiuni, iar bărbatul de 44 de ani nu a dorit să-i restituie banii.

Polițiștii timișeni au stabilit că tânărul de 32 de ani a tăiat ușa de la intrarea în casa victimei cu drujba, în noaptea de 31 ianuarie. În locuință se aflau bărbatul de 44 de ani, copiii acestuia, doi băieți de 14 și 18 ani, precum și prietena unuia dintre ei. Băieții și fata au reușit să fugă, iar adolescentul de 14 ani și-a rupt un picior în timp ce a încercat să scape pe geamul din spate al casei. Victima a fost prinsă în curtea casei, bărbatul fiind descoperit decapitat lângă un gard.

Bărbatul este cercetat pentru omor calificat, iar în prezent este arestat preventiv, aflandu-se în Centrul de Reținere si Arestare Preventivă din cadrul IPJ Timiș.

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/03/ancheta-in-cazul-barbatului-ucis-cu-drujba-acesta-ar-fi-sunat-la-112-inainte-dar-un-politist-l-a-trimis-la-culcare-53782.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/03/ancheta-in-cazul-barbatului-ucis-cu-drujba-acesta-ar-fi-sunat-la-112-inainte-dar-un-politist-l-a-trimis-la-culcare-53782-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv