Patru persoane au fost rănite, miercuri, în localitatea Călinești din județul Prahova, după ce un microbuz cu călători a fost lovit de un autoturism care nu i-ar fi acordat prioritate, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Purtătorul de cuvânt al ISU Prahova, Raluca Vasiloae, a declarat, corespondentului MEDIAFAX, că pompierii prahoveni intervin la un accident rutier în care sunt implicate un microbuz cu nouă călători la bord și un autoturism, pe raza localității Florești, sat Călinești.

“În microbuz se aflau nouă persoane, iar în autoturism, două persoane”, a declarat Vasiloae.

La rândul său, purtătorul de cuvânt al Ambulanței Prahova, George Duță, a precizat că patru persoane au fost rănite și au suferit leziuni minore.

Potrivit reprezentanților Poliției Prahova, accidentul s-a produs pe DJ 720, după ce, autoturismul nu ar fi acordat prioritate microbuzului. 

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/03/patru-raniti-dupa-un-accident-intre-un-autoturism-si-un-microbuz-53764.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/03/patru-raniti-dupa-un-accident-intre-un-autoturism-si-un-microbuz-53764-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv