Patronul unei firme din Ștefan cel Mare, județul Argeș, a murit, miercuri, după ce, în timp ce lucra la un gater, o așchie i-a sărit în piept, la nivelul inimii. Polițiștii fac verificări, cazul fiind încadrat drept accident de muncă, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Purtătorul de cuvânt al ISU Argeș, Mădălina Epure, a declarat, corespondentului MEDIAFAX, că a fost solicitat și elicopterul SMURD, dar medicul a constatat decesul.

Bărbatul, în vârstă de 37 de ani, care era chiar patronul, lucra la gaterul firmei când o așchie i-a sărit în piept, la nivelul inimii.

„Medicul de pe elicopter a constatat decesul persoanei. Așchia a sărit în piep, la nivelul inimii. Era inconștientă și sângera abundent”, a declarat Epure.

Potrivit reprezentanților Poliției Argeș, în acest caz au fost începute verificări, cazul fiind încadrat drept accident de muncă.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/03/patronul-unei-firme-a-murit-dupa-ce-o-aschie-i-a-sarit-in-piept-in-timp-ce-lucra-la-gater-53761.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/03/patronul-unei-firme-a-murit-dupa-ce-o-aschie-i-a-sarit-in-piept-in-timp-ce-lucra-la-gater-53761-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv