O comisie administrativă din Costa Rica a respins cererea de azil politic a Elenei Udrea, a confirmat, pentru MEDIAFAX, apărătorul fostului ministru, Veronel Rădulescu.

Cererea de azil politic formulată de Elena Udrea a fost respinsă de o comisie administrativă din Costa Rica, a precizat, pentru MEDIAFAX, Veronel Rădulescu, avocatul fostului ministru.

Elena Udrea a fost eliberată din închisoarea din Costa Rica îîn luna decembrie 2018, după o decizie a ICCJ privind constituirea completurilor de 5 judecători care au condamnat-o. Udrea a fost condamnată definitiv de instanța supremă la 6 ani de închisoare cu executare, în dosarul Gala Bute.

Avocații Elenei Udrea au contestat alcătuirea completului de 5 judecători care l-a judecat pe fostul ministru în dosarul “Gala Bute”.

Elena Udrea și Alina Bica erau în detenție preventivă în Costa Rica din 3 octombrie, în baza unor mandate Interpol emise la cererea României.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/03/cererea-de-azil-politic-a-elenei-udrea-respinsa-de-o-comisie-administrativa-din-costa-rica-53767.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/03/cererea-de-azil-politic-a-elenei-udrea-respinsa-de-o-comisie-administrativa-din-costa-rica-53767-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv