Bărbatul de 39 de ani, acuzat că a violat o fată de 10 ani într-o scară de bloc din Galați și apoi a întreținut relații sexuale cu un adolescent pe faleza din Brăila, a fost eliberat din închisoare în luna decembrie, în baza legii recursului compensatoriu.

Bărbatul care a violat o fetiță de 10 ani într-o scară de bloc din Galați, apoi a fost prins în flagrant în timp ce întreținea relații sexuale cu un adolescent pe faleza din Brăila a fost eliberat din închisoare în baza recursului compensatoriu.

Individul are un trecut plin de infracțiuni, cele mai multe fiind atacuri sexuale. În decembrie 2018, el a fost eliberat în baza legii recursului compensatoriu, cu aproape un an înainte de termen.

Începând din anul 1997 el a fost condamnat pentru furt, tâlhărie, corupere sexuală, perversiune sexuală și lipsire de libertate.

„Trecutul infracțional al inculpatului a debutat în anul 1997, printr-o condamnare pentru comiterea infracțiunii de furt. În anul 2003, inculpatul a fost condamnat pentru infracțiunea de tâlhărie. Prin sentința penală nr. 549/ 2009, a fost condamnat pentru mai multe infracțiuni, printre care perversiune sexuală și lipsire de libertate. În anul 2013, inculpatul a fost reținut și condamnat (…) pentru comiterea mai multor infracțiuni, printre care corupție sexuală, perversiune sexuală și lipsire de libertate. Prin aceeași sentință penală, inculpatul a fost condamnat la o pedeapsă rezultantă de 8 ani și 6 luni. În decembrie 2018, acesta a fost eliberat, în baza Legii nr. 169/2017, câștigând 342 zile”, a declarat pentru corespondentul MEDIAFAX, purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Brăila, Georgiana Streche.

Avocatul care îl reprezintă pe bărbatul acuzat de viol spune că bărbatul și-a recunoscul faptele în fața judecătorului, iar decizia instanței privind arestarea preventivă este justificată.

„Și-a recunoscut vinovăția, a povestit în detaliu ce a făcut. A fost destul de sincer în fața instanței. Și instanța pe bună dreptate l-a arestat, pentru că reprezenta într-adevăr un pericol și nu putea fi lăsat în libertate. (…) A cerut clemență din partea instanței, a regretat, mai mult de atât nu știu ce putea face. Din punctul meu de vedere, reprezenta un pericol public, tocmai ce fusese eliberat de vreo două luni de zile. După două luni să faci asemenea fapte, cred că judecătorul a adoptat o soluție corectă”, a declarat presei, avocatul Cosmin Peneoașu.

Polițiștii gălățeni au căutat un bărbat bănuit că, marți dimineață, a agresat sexual o fetiță de 10 ani, în scara unui bloc din orașul Galați. Potrivit polițiștilor din Galați, în timp ce mergea pe o stradă din orașul Galați, o fetiță de 10 ani a fost abordată de un bărbat necunoscut, care a condus-o în scara unui bloc și a agresat-o sexual.

Bărbatul a fost prins în flagrant în timp ce întreținea relații sexuale cu un adolescent pe faleza din Brăila.

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/03/barbatul-acuzat-ca-a-violat-copii-in-galati-si-braila-eliberat-in-baza-recursului-compensatoriu-53775.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/03/barbatul-acuzat-ca-a-violat-copii-in-galati-si-braila-eliberat-in-baza-recursului-compensatoriu-53775-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv