Pe lângă cei certați cu apa și săpunul, vor fi amendați și călătorii care provoacă scandal, trasportă lucruri urât mirositoare sau se urcă în mijloacele de transport în comun.

Noul regulament privind normele de conduită în mijloacele de transport în comun ale Companiei de Transport Public Cluj se află în dezbatere publică.

Proiectul fi consultat pe pagina de internet a Primăriei Cluj-Napoca până joi, 14 martie, pentru ca ulterior să fie supus aprobării Consiliului Local. Noul regulament propune sancțiuni dure pentru pasagerii care nu se vor conforma. Spre exemplu, călătorii îmbrăcați în haine murdare și urât mirositoare vor risca amenzi cuprinse între 100 de lei și 200 de lei. Sancțiuni vor risca și cei care vor transporta bagaje urât mirositoare sau cei care se vor urca în mijloacele de transport public cu bicicleta.

Amenzi și mai mari vor plăti cei care vor insulta angajații Companiei de Transport Public, șoferi și controlori, precum și cei care vor provoca scandal în mijloacele de transport în comun. În acest caz, amenzile pot ajunge până la 300 sau chiar 400 de lei. Regulamentul, dacă va fi adoptat în această formă, prevede sancțiuni și pentru cei care încearcă să țină deschise ușile mijloacelor de transport în comun în timpul mersului sau le forțează pentru a se da jos între două stații.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/03/romania-orasul-in-care-calatorii-care-nu-se-spala-vor-fi-dati-jos-din-mijloacele-de-transport-public-si-amendati-cu-sute-de-lei-53752.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/03/romania-orasul-in-care-calatorii-care-nu-se-spala-vor-fi-dati-jos-din-mijloacele-de-transport-public-si-amendati-cu-sute-de-lei-53752-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv