Manevrele navelor au fost suspendate, marți dimineață, în porturile Constanța Nord, Constanța Sud, Midia și Mangalia, din cauza vântului puternic, care la rafală suflă cu viteze ce pot ajunge la 65 de kilometri la oră, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Potrivit Centrului Infotrafic, din cauza vântului puternic, au fost închise transportului maritim și fluvial porturile Constanța Nord, Constanța Sud, Midia și Mangalia.

Zona de litoral din județul Constanța, precum și localitățile Medgidia, Cobadin, Mircea Vodă, Peștera, Chirnogeni, Independența, Deleni, Pantelimon, Tortoman, Cerchezu și Dumbrăveni se află, marți dimineață, sub avertizare cod galben de vânt puternic.

Vântul la rafală suflă cu viteze ce pot ajunge la 65 de kilometri la oră.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/03/porturile-constanta-nord-constanta-sud-midia-si-mangalia-inchise-din-cauza-vantului-puternic-53747.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/03/porturile-constanta-nord-constanta-sud-midia-si-mangalia-inchise-din-cauza-vantului-puternic-53747-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv